Samsung Galaxy J5 Review

Samsung Galaxy J5 Review смотреть последние обновления за сегодня на .

Galaxy J5 2017 review: Samsung's crowd-pleaser?

322561
1504
221
00:05:00
04.08.2017

Find out ALL THERE IS TO KNOW about the Galaxy J5 2017's features, build and screen quality, battery life, performance, and camera image quality. To learn more, read our detailed test results over at GSMArena.com: 🤍 Music track: Lakey Inspired -The Process 🤍 ▶ Check out our gear on Kit: 🤍

Samsung Galaxy J5 Full Review HD

577904
1420
386
00:09:30
18.08.2015

Samsung Galaxy J5 Full Review HD The Samsung Galaxy J5 features a 5-inch display, quad-core Snapdragon 410 humming at 1.2GHz, a gigabyte and half of RAM, 8GB of storage for both the OS and your precious files. Fortunately, a microSD card slot is also a part of the feature mix. At the back, there's a 2,600mAh battery as well as a 13MP camera, complemented by a 5MP one at the front of the Galaxy J5. PLEASE SUBSCRIBE! - 🤍 Follow me on: INSTAGRAM: 🤍 FACEBOOK: 🤍 GOOGLE+: 🤍 MUST-SEE Awesome Videos: Samsung Galaxy S6 Drop Test vs Galaxy S5 vs Galaxy S4 vs Galaxy S3 🤍 Sony Xperia Z2 Hammer Test - 🤍 50 Reasons why Galaxy Note 4 is better than iPhone 6 Plus - 🤍 50 Reasons Why Galaxy S5 is Better than iPhone 6 - 🤍 Apple iPhone 6 Coca-Cola Test - 🤍 Sony Xperia Z2 Hammer Test - 🤍 Sony Xperia Z2 vs Samsung Galaxy S5 Knife Test - 🤍 Apple iPhone 6 Knife Test - 🤍 Subscribe to my channel for Daily Tech Videos Such as News/Reviews/Unboxings/Gaming & Much Much More. So Stay Tuned.

Samsung Galaxy J5 review (Dutch)

61022
322
225
00:11:17
03.12.2015

De Samsung Galaxy J5 is een toestel in de nieuwe budget-lijn van Samsung: de J-lijn. In deze videoreview kijken we of de Galaxy J5 ons kan bekoren. De voornaamste troef van de Galaxy J5, is zijn 720p amoled scherm. Hierdoor worden kleuren erg accuraat weergegeven, wat het erg aangenaam maakt om het scherm te gebruiken. Het scherm heeft eveneens een speciale stand voor wanneer je buiten bent, dan gaat het scherm nog helderder staan. Vervolgens vinden we aan de voorzijde een flitsertje terug, dat zorgt dat je zelfs wanneer het donker is, nog altijd mooie selfies kan nemen. Achter zit een 13-megapixel sensor, waarmee je mooie foto's met een goede hoeveelheid aan details kan nemen. De software die we terugvinden op de J5 is Android Lollipop 5.1.1, met natuurlijk de Touchwiz skin van Samsung erover. Gelukkig loopt het toestel vlot op de software. Met dagelijkse dingen heeft de J5 ook geen probleem. In het toestel zit namelijk een Snapdragon 410 processor samen met 1,5GB werkgeheugen. Wanneer je iets zwaardere apps gebruikt, merk je wel direct dat hij niet zo krachtig is. Wil je meer over de Samsung Galaxy J5 weten? Dan raden we je gewoon aan deze video te bekijken, en ook eens een kijkje te nemen naar onze geschreven review ervan. Onze geschreven review van het toestel: 🤍 De telefoon kopen: 🤍 Meer over Samsung vind je in onze playlist: 🤍 Music by Tobu 🤍 Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: 🤍 Op de website van All About Phones, 🤍 kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, tablets en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video's over alle smartphones van merken als Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Kazam en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de TeleWeek en TeleWiki waarin we je bijpraten met het laatste uit de telecommarkt. Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z5, Huawei P8, LG G4, HTC One A9, Microsoft Lumia 950 en Apple iPhone 6s. Ook goedkopere modellen zoals de Honor 7, Samsung Galaxy A5, Huawei G8, Sony Xperia M4 Aqua, Motorola Moto G 2015, OnePlus 2 en Apple iPhone 5c komen bij ons aan bod. Tot slot filmen we nog regelmatig vergelijkingen met oude topmodellen zoals de LG G3, Samsung Galaxy S5, Huawei Ascend P7 en Apple iPhone 6.

Samsung Galaxy J5 2017 Review - A Premium Midrange Smartphone!

354425
2495
463
00:08:51
04.07.2017

Samsung Galaxy J5 2017 Review - A Premium Midrange Smartphone! GET it here: 🤍 Best Black Friday tech deals: 🤍 ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ CLICK SHOW MORE for more information! ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Samsung Galaxy J5 2017 Review - A Premium Midrange Smartphone!: 🤍 Camera samples: Samsung Galaxy J5 2017 1080p video test: 🤍 Samsung Galaxy J5 2017 1080p selfie video test: 🤍 All samples including pictures: 🤍 - Welcome to TechLineHD. I review tech products that I love. Official TechLineHD email: techlinehd🤍gmail.com SUBSCRIBE TO THE CHANNEL: 🤍 🤍 - Check out my CAMERA gear! : 🤍 - Support my channel by shopping on Amazon using my link: 🤍 - 100% RELIABLE websites to buy from China: Gearbest: 🤍 Banggood: 🤍 Tomtop: 🤍 Lightinthebox: 🤍 Everbuying: 🤍 Chinavasion: 🤍 - CHECK OUT THESE VIDEOS: Xiaomi Mi 6 vs OnePlus 3T - The Battle of the Chinese Powerhouses: 🤍 Xiaomi Mi 6 Review - Amazing Budget Flagship Smartphone of 2017!: 🤍 The BEST $80 Smartphone! Leagoo M8 Pro Review: 🤍 Meizu M5 Note Review - Better Than Xiaomi? A Solid Budget Phone!: 🤍 - Follow me on social networks: Facebook: 🤍facebook.com/TechlineHD Twitter: 🤍TechlineHD Google+: +TechLineHD Instagram: techlinehd - The camera gear that I use to produce my videos: FULL DETAILED LIST OF GEAR: 🤍 CAMERA: 1. Panasonic G7 with 14-140 mm Lens Kit: 🤍 TRIPODS AND FLUID VIDEO HEADS: 1. Manfrotto 058B Triaut Camera Tripod: 🤍 2. Manfrotto MT190GOA4TB 190go! Aluminum 4 Section Tripod: 🤍 3. Manfrotto 502 Video Head MVH502AH: 🤍 AUDIO GEAR: 1. Blue Yeti USB Microphone: 🤍 2. Rode VMPR VideoMic Pro R with Rycote Lyre Shockmount: 🤍 3. Rode RodeLink FM Wireless Filmmaker System: 🤍 LIGHTING: 1. Aputure HR672KIT-WWS Amaran Kit: 🤍 (Amazon); 🤍 (International) 4. Aputure H198 Amaran light: Amazon: 🤍 eBay: 🤍 VIDEO EDITING MACHINE: Macbook Pro 13" (Late 2012 model). MacBooks on Amazon: 🤍 -~-~~-~~~-~~-~- Please watch: "Samsung Galaxy S10+ Review - Almost Perfect Smartphone 2019!" 🤍 -~-~~-~~~-~~-~-

Samsung Galaxy J5 Budget 4G Smartphone Unboxing & Overview

518431
3583
591
00:09:36
07.08.2015

Samsung Galaxy J5 Unboxing & Overview, Galaxy J5 is a budget oriented 4G android smartphone from Samsung it has a 5" SAMOLED 720p Screen it's powered by a 1.2 Ghz Quad Core processor based on Snapdragon 410 chipset has a 13MP rear / 5MP front facing camera and I do the unboxing and give you my hands on first impressions with Galaxy J5. You can purchase Galaxy J5 in India via 🤍 My other videos on Samsung Galaxy J5 🤍

Samsung Galaxy J5 Review after 1 Month of Usage

371750
1267
381
00:08:14
06.09.2015

Samsung Galaxy J5 Review with Pros and Cons Samsung Galaxy J5 review with a look at its build, cameras, pros and cons. The Galaxy J5 comes with a 5-inch 720p Super AMOLED display, quad-core Snapdragon 410 octa-core processor with 1.5GB RAM, 8GB expandable storage running Android 5.1.1 Lollipop with TouchWiz. It has a 13MP rear f/1.9 camera and 5MP front-camera with front-flash. It has been priced at Rs. 11,999. Timecoded parts of Sansung Galaxy J5 Review: 1. Intro (00:04) 2. Build Quality (00:38) 3. Display (02:14) 4. Network & Call Quality (03:16) 5. Camera (02:22) 6. Music Playback (04:13) 7. Video Playback (04:38) 8. Software - TouchWiz, Storage, USB OTG (05:04) 9. Web Browsing (6:25) 10. Performance (07:41) 11. Gaming (06:50) 12. Battery-life (7:04) 13. Wrap-up - Pros & Cons (07:14) Samsung Galaxy J5 Camera Review: 🤍 Samsung Galaxy J5 Gaming Review: 🤍 Samsung Galaxy J5 Unboxing: 🤍

Samsung Galaxy J5 - Review en español

2478092
19158
3661
00:12:16
08.10.2015

Más videos aquí: 🤍 NEGOCIOS: negocios.isamarcial🤍gmail.com Sígueme en mis redes sociales: Twitter: 🤍isa_marcial Google+: 🤍 Facebook: 🤍 Lista de reproducción de #MiércolesDeApp: 🤍 Lista de reproducción de #ViernesDeJuego: 🤍 Pack de iconos que utilizo: 🤍 Link a Google Play Store:

Galaxy J5 Review - Samsung on a Budget?

316040
1654
199
00:07:50
22.09.2015

My Review after spending a week with Samsung's new online exclusive Galaxy J5. The Samsung Galaxy J5 is powered by the 64bit capable Snapdragon 410 chipset that houses 4 Cortex A53 cores clocked at 1.2 Ghz each coupled with an Adreno 306 GPU and 1.5 GB RAM. There's 8GB of internal storage available and it also has a micro sd slot for memory expansion. The Samsung Galaxy J5 houses a 13MP Rear Camera capable of capturing 1080p video and a 5MP front facing camera for selfies. There's also a front facing flash included. It sports a 5" 720P super amoled hd display with a 2600 mAh user replaceable battery... The Galaxy J5 currently runs on Android 5.1 Lollipop with Samsung's custom Touchwiz UI on top. Where to Buy? Flipkart - 🤍 Contact Info: Twitter: 🤍C4ETech (🤍 Facebook: 🤍 Google+: 🤍 Instagram: 🤍 Website: 🤍

Samsung Galaxy J5 Review Budget 4G Phone Should you go for it

160640
1043
289
00:15:23
03.09.2015

Samsung Galaxy J5 full review with pros & cons the Galaxy J5 has a 5" inch SAMOLED 720p HD Screen it has 1.5 GB RAM is powered a 1.2 Ghz Quad Core Processor based on Snapdragon 410 chipset it also has a 13MP rear / 5MP front facing camera and has 4G support. Samsung Galaxy J5 is sold only Online in India via 🤍 My other videos on Galaxy J5 🤍

Samsung Galaxy J5 2017 review (Dutch)

29399
188
74
00:05:45
14.10.2017

De Samsung Galaxy J5 2017 is een populaire én goede budgetsmartphone van Samsung. In deze Samsung Galaxy J5 2017 videoreview vertellen we je alle ins en outs over het toestel. Onze geschreven review van het toestel: 🤍 Meer over Samsung vind je in onze playlist: 🤍 De Galaxy J5 2017 is met zijn prijs van €220 een echte budgetsmartphone, maar is desondanks erg compleet. Zo is er een dualsim-versie beschikbaar, heeft hij een 5,2-inch super amoledscherm en een 13-megapixelcamera. Ook de selfiecamera maakt 13-megapixelfoto's en is bovendien voorzien van een flits. Met een 1,6GHz-octacoreprocessor en 2GB werkgeheugen heeft de J5 voldoende power voor eenvoudig dagelijks gebruik. Het betekent wel dat het niet de snelste smartphone in zijn klasse is, maar er valt goed mee te leven. Ook de accu is dik in orde. Hij heeft een capaciteit van 3000mAh, en voor een smartphone van dit kaliber is dat behoorlijk wat. Ook het ontwerp is Samsung niet vergeten. De Samsung Galaxy J5 2017 heeft een luxe ontwerp dat qua look & feel zo van de duurdere A-serie overgekomen lijkt te zijn. De verschillen zijn dat de achterkant nu van aluminium is en dat de J5 2017 niet meer waterdicht is. Dat laatste is natuurlijk jammer. Die aluminium achterkant zijn we daarentegen totaal niet rouwig om, die ziet er gewoon heel goed uit. De Galaxy J5 2017 is al met al een mooie, complete én goedkope smartphone. Hij heeft een paar nadelen, maar die worden duidelijk overstemd door de voordelen. In deze Galaxy J5 2017 review vertellen we je alles over de smartphone. Veel kijkplezier! Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: 🤍 All About Phones is een katern van WANT.nl, hét online magazine over innovatie. Op onze website, 🤍 kun je terecht voor toffe artikelen over alles wat met tech en vooruitgang te maken heeft. Binnen All About Phones brengen we het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, wearables en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video's over smartphones van Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC en Nokia. Minder bekende merken als Motorola, Lenovo, Wiko, Alcatel, Wileyfox en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en regelmatig top 5 lijstjes waarin we de beste smartphones in een bepaalde categorie bespreken. Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Apple iPhone 7, Apple iPhone SE, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy A5 2017, Samsung Galaxy J5 2016, Huawei P10 lite, Huawei P10, LG G6, Lenovo P2, Honor 8 en Motorola Moto G5. Ook wat oudere toestellen zoals de Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy A3, Huawei P9 en Sony Xperia X komen bij ons aan bod. Accessoires en andere connected apparaten die wij bespreken zijn bijvoorbeeld de Philips Hue, Samsung Gear VR, Fitbit Charge 2 en de domotica van Nest. Populaire games zoals Pokémon Go en Super Mario Run hebben ook hun plekje op ons kanaal.

Samsung Galaxy J5 2016 - Full Review! (4K)

313199
1262
324
00:09:02
03.06.2016

Samsung Galaxy J5 2016 Full Review including camera test samples, build quality, Personal thoughts on it & more. ►► Subscribe Now for Daily Tech Videos - 🤍 ►►Join me on social media! ★TWITTER: 🤍 ★INSTAGRAM: 🤍 ★FACEBOOK: 🤍 ★GOOGLE+: 🤍

Samsung Galaxy J5 (2016) Review

151997
683
139
00:08:26
22.06.2016

Can the new Galaxy J5 (2016) convince you to pick it up instead of a comparably priced handset by other brands? Well, we'll have to see about that!... See th full review at: 🤍 PhoneArena.com is your ultimate source of mobile tech news, reviews, and info. The PhoneArena YouTube channel delivers a vast range of smartphone, tablet, and accessory video reviews, in addition to regular hands-on, unboxing, and other uploads. Visit PhoneArena.com: 🤍 Check out the YouTube channel: 🤍

Samsung Galaxy J5 Review

9058
30
12
00:07:36
08.08.2015

Samsung Galaxy J5 is a new mid range phone which features a 5 inch Hd display, Quad Core Snapdragon Stay tuned to Techniqued processor with 1.5GB of RAM and Android 5.1.1. Here is the detailed and full review of the phone. More details available here- 🤍 Stay tuned to Techniqued for the latest in mobile technology and hit that Subscribe button or click the link below: 🤍

Samsung Galaxy J5 review

455
2
0
00:02:56
15.11.2016

In deze video vertellen we je alles over de Samsung Galaxy J5, niet te verwarren met de Samsung Galaxy J5 (2016). De originele Galaxy J5 dus! Dat is nog steeds een uitstekend budgettoestel dat je voor een leuke prijs in huis haalt. Kijk hier voor meer informatie: 🤍

Samsung Galaxy J5 2016 review (Dutch)

47024
280
107
00:08:12
24.10.2016

Samsung wil met zijn Samsung Galaxy J5 2016 een betaalbare en goede smartphone afleveren die het midsegment van de smartphone markt kan veroveren. Of dit hun gelukt is kom je te weten in deze video. Samsung Hoewel Samsung er vooral om bekend staat heel erg goede high-end smartphones te produceren, is het bedrijf ook erg actief in het lagere segment van de smartphonemarkt. Samsung heeft meerdere smartphone-series met daarin betaalbare toestellen. Eén zo reeks is de ongeveer één jaar J-reeks. In deze reeks zijn er meerdere toestellen te vinden waarvan de J5 (in Europa) de belangrijkste is. Galaxy J5 2016 Ondertussen zijn we al toe aan de tweede generatie J5-smartphone, of hoe Samsung het noemt: de Galaxy J5 2016. In vergelijking met de vorige J5 is er niet heel erg veel veranderd aan de nieuwe J5 2016. Ten minste, de veranderingen die zijn doorgevoerd merk je niet zo snel op. Om te beginnen met de interne verandering. Net zoals vorig jaar zit er een Snapdragon 410-quadcore processor in de J5 2016, maar nu wel met standaard 2GB werkgeheugen en 16GB intern (uitbreidbaar) geheugen. Het scherm is ook groter geworden. Er zit nu een 5,2-inch groot Amoled-scherm in de J5, jammer genoeg wel nog altijd met een 'magere' HD-resolutie. De accu is 3100mAh groot en nog altijd verwisselbaar. Mooi Als je naar de J5 2016 kijkt dan zul je opmerken dat het een typische smartphone is. Wat ik hiermee bedoel is dat het toestel een ietwat saaie vormgeving heeft: een rechthoek met afgeronde hoekjes. Natuurlijk is hier niets mis mee, de J5 2016 ziet er nog altijd goed uit. Gewoon niet bijzonder goed. Wat wel bijzonder goed is, is de verwisselbare achterklep. Hoewel het tegenwoordig alsmaar minder is, is het vaak het geval dat een smartphone met een verwisselbare achterklep kraakjes geeft wanneer je de achterkant indrukt. Bij de Samsung Galaxy J5 2016 is dit helemaal niet het geval. De smartphone voelt gewoon lekker stevig aan. Onze geschreven review van de Samsung Galaxy J5 2016: 🤍 De Samsung Galaxy J5 2016 kopen: 🤍 Meer over Samsung vind je in onze playlist: 🤍 Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: 🤍 Op de website van All About Phones, 🤍 kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, tablets en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video's over alle smartphones van merken als Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Wileyfox en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de TeleWiki waarin we je bijpraten met het laatste uit de telecommarkt. Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Sony Xperia XZ, Huawei P9, Huawei Nova, LG G5, HTC 10, Honor 8 en Apple iPhone 7 Plus. Ook goedkopere modellen zoals de Samsung Galaxy A3 2016, Samsung Galaxy A5 2016, Honor 5C, Huawei P9 Lite, Sony Xperia XA, Motorola Moto G4, OnePlus 2 en Apple iPhone SE komen bij ons aan bod. Tot slot filmen we nog regelmatig vergelijkingen met oude topmodellen zoals de LG G4, Samsung Galaxy S6, Huawei P8, Apple iPhone 6s en Sony Xperia Z5. Ook Pokémon Go heeft zijn plaatsje op ons kanaal.

Samsung Galaxy J5 (2017) Smartphone Review (Nederlands)

28274
136
57
00:01:36
12.07.2017

Samsung Galaxy J5 (2017); Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: 🤍 Dit is de nieuwe samsung galaxy j5, de opvolger van het model uit 2016. De J5 is één van de populairste telefoons uit de galaxy serie en dat komt vooral door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Qua looks is de J5 helemaal geupdate naar de nieuwe stijl van Samsung. Hij is wat meer afgerond dan zijn voorganger en lijkt een beetje op de galaxy A-serie, wat een luxere lijn is, dus een goede ontwikkeling. De behuizing is helemaal van aluminium en hij heeft ook een vingerafdrukscanner, iets wat je een paar jaar geleden nog niet tegenkwam bij instapmodellen. Het zorgt ervoor dat ie er toch sjiek uitziet en echt heel goed aanvoelt. Het scherm is een 720p, 5,2 inch AMOLED scherm. Prima beeld voor deze prijsklasse en dankzij de amoled techniek ook heel helder en goed leesbaar. Ook onder de motorkap zijn een aantal verbeteringen gedaan. De processor is geupdate naar samsungs eigen Exynos7870. Deze is een stuk sneller en energiezuiniger dan zijn voorganger. In combinatie met de 3000mAh batterij kom je makkelijk de dag door met 1 lading. Verder is het een basic telefoon; hij heeft 16GB opslag wat je kan uitbreiden met een SD-kaart van maximaal 256GB. De voor- en achtercamera hebben beide 13MP en hebben ook allebei flits, waardoor je dus ook in het donker selfies kan nemen. Het scherm is met 720p resolutie niet het scherpste scherm maar wel energiezuinig. Als je graag 1080p wil raad ik je aan de J7 een te bekijken. Het is dus een prima instapper die niet voor niets heel populair is en daarbij vind ik hem er dit jaar ook nog eens echt goed uitzien.

Samsung Galaxy J5: UK unboxing & hands-on review

13165
73
28
00:09:33
11.05.2016

Unboxing and hands-on Galaxy J5 review (2016), Samsung's latest affordable phone that packs a 5" HD screen, 13MP camera and more for £159. Read our hands-on Galaxy J5 review: 🤍 Subscribe to Recombu for more great content: 🤍 - Our full unboxing and first-look review with the Galaxy J5, Samsung's latest affordable Android phone, packing a 5-inch HD screen, 13-megapixel camera and 5-meg selfie cam with LED flash for just £159. Can the Samsung Galaxy J5 take on the mighty Moto G and other budget blowers? - Follow us on Twitter: 🤍 Like our Facebook page: 🤍 Find Recombu on Google Plus: 🤍 Read our Website: 🤍 Like, Comment, Subscribe!

DE BESTE BUDGET TELEFOON? - Samsung Galaxy J5 (2017) - Review - TechTime

14379
402
141
00:07:15
06.11.2017

Samsung maakt niet alleen high-end Galaxy S-telefoons, maar ook goedkopere modellen. Is de Samsung Galaxy J5 (2017) de beste budget telefoon? Dat vertel ik je in deze review! Halen we de 200 likes? Waar kan ik dit product kopen? - Coolblue: 🤍 Waar vind ik meer informatie over dit product? - Samsung.com: 🤍 Social media: Website: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Volg X! Twitter: 🤍 Welkom op TechTime! TechTime is het Nederlandstalige Youtube kanaal met de meeste tech! Hardware, gadgets, camera's, alles wat een stekker heeft komt aan bod! Bedankt voor het kijken naar deze video! Wil je niets van ons missen? Klik op de abonneerknop en zet het belletje aan. Drie keer per week zullen wij dan een toffe video voor je hebben! -~-~~-~~~-~~-~- Show My Rig V2 is gestart! Check deze link voor meer info: 🤍 -~-~~-~~~-~~-~-

UNBOXING & REVIEW - Samsung Galaxy J5 2017

1251118
49904
00:23:06
13.09.2017

Cred că nici nu mai este nevoie de o introducere foarte complexă pentru Samsung Galaxy J5 2017. L-ați cerut la test, cu siguranță este cel mai dorit telefon de pe blog de anul acesta, probabil dacă nu lăm în calcul întrebările legate de iPhone X. Detalii și comentarii pe: 🤍 URMĂREȘTE-MĂ AICI PENTRU UPDATE-URI: Facebook: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Google Plus: 🤍

Samsung Galaxy J5 Review- Is It Worth Buying?

211492
1947
2
00:06:42
13.08.2015

Samsung Galaxy J5 Review- Is It Worth Buying? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Buy Samsung Galaxy J5 here- 🤍 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Samsung Galaxy J5 is a budget gaming and selfie oriented mobile phone by Samsung. It comes with a 5 inch SuperAMOLED 720p HD Display, quad core CPU, 1.5 GB RAM, good set of cameras with 13 MP Rear and 5 MP front facing camera with LED Flash, slim and sleek design, Dual SIM 4G support, USB OTG support, expandable memory, ability to move apps to SD card, 2600 mAh battery and good battery life. In this video we review the Samsung Galaxy J5 on all important aspects like design, build quality, camera performance, features, specs, software features, battery life and value for money. More details on Samsung Galaxy J5 here- 🤍 Connect with us on: Website- 🤍 Facebook- 🤍 Twitter- 🤍 Google+ - 🤍 Connect With Rohit Khurana (man behind the camera) on: Facebook- 🤍 Twitter- 🤍 Google+ : 🤍 Video by Intellect Digest - All rights reserved. All content used is copyright to Intellect Digest. Use or commercial display or editing of the content without proper authorization is not allowed.

Samsung Galaxy J5 (2016) Review (Full HD/ English) - GSMDome.com

67593
245
25
00:20:15
04.08.2016

Buy it from Amazon: 🤍 GSMDome.com reviews the phone Samsung Galaxy J5 (2016), a $260 midrange handset with 2 GB of RAM, a 13 megapixel main camera and a Snapdragon 410 CPU on board. It also has a 5 MP selfie camera with LED flash and runs Android Marshmallow with TouchWiz UI on top. There's an excellent battery on board and the camera isn't bad at all. 🤍 FOLLOW US ON: ★ RSS: 🤍 ★ Twitter: 🤍 ★ Facebook: 🤍 ★ Google+: 🤍

Samsung Galaxy J5 (2016) Review: Senseless [4K]

192306
741
241
00:07:57
21.06.2016

- Get yours now from 🤍 - More photo on 🤍 We are not huge fans of review requests. Requests of any kind will be deleted without prior notice. -facebook 🤍 -Instagram 🤍 -Twitter 🤍 -Google Plus 🤍

Motorola Moto G 2015 vs Samsung Galaxy J5 review (Dutch, BE)

7785
88
42
00:08:22
12.12.2015

Zowel de Motorola Moto G en Samsung Galaxy J5 zijn low-budget smartphones, die zelfs met een lage prijs erg veel te bieden hebben. In deze video, gaan we ze eens naast elkaar leggen en helemaal bespreken. Wanneer je beide toestellen naast elkaar legt, zal je merken dat ze zowel hun verschillen, als gelijkenissen hebben. Beide toestellen maken vooral gebruik van plastic, al heb je op de J5 een 'nep chrome' rand, wat er net iets meer premium uit ziet dan de Moto G. Ook is de J5 iets dunner en groter. De displays van zowel de Moto G als J5 zijn even groot en scherp, alleen heeft de J5 het voordeel dat hij een een amoled display heeft. Kleuren worden bijgevolg net iets beter weergegeven op de J5 dan op de Moto G. Prestatiegewijs zijn beide toestel erg aan elkaar gewaagd, ze hebben dan ook allebei dezelfde Snapdragon 410-processor. Deze is in de Motorola net iets hoger geklokt, maar de J5 heeft wel 0,5GB meer werkgeheugen (1,5GB). Kijk je naar de software, dan is er een wereld van verschil tussen de Moto G en de J5. In deze video, gaan we je over dit alles meer vertellen, om je zo te helpen kiezen welk van beide toestellen het best bij jou past. Onze geschreven review van de Motorola Moto G 2015: 🤍 Onze geschreven review van de Samsung Galaxy J5: 🤍 De Motorola Moto G 2015 kopen: 🤍 De Samsung Galaxy J5 kopen: 🤍 Meer vergelijkingen vind je in onze playlist: 🤍 Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: 🤍 Op de website van All About Phones, 🤍 kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, tablets en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video's over alle smartphones van merken als Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Kazam en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de TeleWeek en TeleWiki waarin we je bijpraten met het laatste uit de telecommarkt. Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z5, Huawei P8, LG G4, HTC One A9, Microsoft Lumia 950 en Apple iPhone 6s. Ook goedkopere modellen zoals de Honor 7, Samsung Galaxy A5, Huawei G8, Sony Xperia M4 Aqua, Motorola Moto G 2015, OnePlus 2 en Apple iPhone 5c komen bij ons aan bod. Tot slot filmen we nog regelmatig vergelijkingen met oude topmodellen zoals de LG G3, Samsung Galaxy S5, Huawei Ascend P7 en Apple iPhone 6.

Samsung Galaxy J5 [Análise] - TecMundo

2807811
40598
4711
00:04:35
04.09.2015

Melhores ofertas do J5: walmart 🤍 shoptime 🤍 Melhores ofertas do J5 Prime: submarino 🤍 shoptime 🤍 Melhores ofertas do J7: pontofrio 🤍 casas bahia 🤍 Melhores ofertas do J7 Prime: pontofrio 🤍 extra 🤍 ::🤍 O Galaxy J5 é a nova opção da Samsung para o mercado de dispositivos acessíveis. Apostando em hardware modesto, a empresa criou um aparelho visualmente atraente que possui um preço capaz de competir com nomes bem estabelecidos como a segunda geração do Moto G, da Motorola.

Samsung Galaxy J5 (2016) vs J5 (2015) Review & Camera Test! (4K)

305649
1004
172
00:09:51
17.07.2016

Samsung Galaxy J5 (2016) vs J5 (2015) Full comparison with Camera test. Should you upgrade? ►► Subscribe Now for Daily Tech Videos - 🤍 ►►Join me on social media! ★TWITTER: 🤍 ★INSTAGRAM: 🤍 ★FACEBOOK: 🤍 ★GOOGLE+: 🤍

Samsung Galaxy J5 2016, review en español

602184
9448
1538
00:15:19
15.12.2016

►►Puedes comprar tu Galaxy J5 2016 aquí: 🤍 ►►Suscríbete a Topes de Gama: 🤍 ►►Visita la web Topes de Gama: 🤍 Lo estabas pidiendo y aquí está: review del Galaxy J5 2016 de Samsung. ❤❤ GAFAS DE SOL TOPE DE GAMA ❤❤ Consigue unas After X Andro4all Edición Limitada: 🤍 Nuestras redes sociales: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍

Samsung Galaxy J5 - Hands On Review

117602
456
40
00:03:01
13.08.2015

Samsung Support Squad presents the hands-on review of the NEW Samsung Galaxy J5. Watch this video as we capture, captivate & play more with this awesome smartphone and get it now to be the #LifeOfTheParty!

Samsung Galaxy J5 (2016) review

11907
36
6
00:02:34
04.10.2016

In deze video vertellen we je alles over de Samsung Galaxy J5 (2016). De J5 is een budget-telefoon met uitstekende specificaties. Hij heeft een mooi ontwerp, dat veel wegheeft van Samsungs Galaxy S-lijn. Meer informatie nodig? Kijk dan op 🤍

Samsung Galaxy J5 Review

40696
540
118
00:12:43
07.09.2015

مراجعة جهاز سامسونج J5 تقديم واعداد م. محمد خالد 🤍facebook.com/connectmk

Samsung Galaxy J5 2017 vs Samsung Galaxy A3 2017 review (Dutch)

18091
93
36
00:04:31
26.10.2017

Samsung heeft in het budgetsegment twee toestellen in de aanbieding. De Samsung Galaxy J5 2017 en Samsung Galaxy A3 2017 kosten ongeveer hetzelfde en hebben veel van elkaar weg. Maar er zijn zeker verschillen en elk toestel heeft zijn eigen doelgroep. In deze vergelijking bespreken we de twee. Onze geschreven review van de Galaxy J5 2017: 🤍 Onze geschreven review van de Galaxy A3 2017: 🤍 Meer over Samsung vind je in onze playlist: 🤍 De Galaxy A-lijn van Samsung is vooral gericht op ontwerp, terwijl de Galaxy J-lijn het vooral moet hebben van zijn uitgebreide functies voor weinig geld. En daar hebben we meteen het grootste verschil tussen deze twee smartphones te pakken. De Samsung Galaxy A3 2017 is met zijn glazen voor- en achterkant en aluminium rand ontworpen naar het voorbeeld van menig high-endtelefoon. Bovendien is hij waterdicht, zodat je hem zonder problemen in de regen kunt gebruiken en niet bang hoeft te zijn als er een keer een kop koffie overheen gaat. De Galaxy J5 2017 is met zijn aluminium unibody ook zeker niet lelijk. Maar hij mist bescherming tegen water en komt net wat minder modern over dan de A3. Daar staat tegenover dat je een wat betere (selfie)camera krijgt, een wat groter scherm tot je beschikking hebt en de batterij beter is. En zo heeft de Galaxy J5 2017 nog een paar kleine functionele voordelen. Los van de verschillen, hebben de twee toestellen vooral veel overeenkomsten. En zijn het beiden erg goede budgetsmartphones. Het zijn niet de snelste toestellen die je in deze klasse kunt krijgen, maar ze hebben wel een fijne interface, mooie behuizing en indrukwekkend scherm. Dat laatste komt door de gebruikte amoled-techniek, die zorgt voor een hoog contrast en spetterende kleuren. Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: 🤍 All About Phones is een katern van WANT.nl, hét online magazine over innovatie. Op onze website, 🤍 kun je terecht voor toffe artikelen over alles wat met tech en vooruitgang te maken heeft. Binnen All About Phones brengen we het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, wearables en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video's over smartphones van Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, HTC en Nokia. Minder bekende merken als Motorola, Lenovo, Wiko, Alcatel, Wileyfox en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en regelmatig top 5 lijstjes waarin we de beste smartphones in een bepaalde categorie bespreken. Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Apple iPhone 7, Apple iPhone SE, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy A5 2017, Samsung Galaxy J5 2016, Huawei P10 lite, Huawei P10, LG G6, Lenovo P2, Honor 8 en Motorola Moto G5. Ook wat oudere toestellen zoals de Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy A3, Huawei P9 en Sony Xperia X komen bij ons aan bod. Accessoires en andere connected apparaten die wij bespreken zijn bijvoorbeeld de Philips Hue, Samsung Gear VR, Fitbit Charge 2 en de domotica van Nest. Populaire games zoals Pokémon Go en Super Mario Run hebben ook hun plekje op ons kanaal.

Samsung Galaxy J5 2016 | Don't Buy My Honest Opinions Not a Review

664476
6786
1402
00:04:46
09.05.2016

Namaskaar Dosto, is video mein maine aapko Samsung galaxy j5 2016 ke baare mein bataya hai, samsung ne yeh phone aaj India mein launch kiya hai, aur iske saath j7 2016 ko bhi launch kiya hai, but kya yeh ek perfect smartphone hai? kya yeh ek acchi deal hai? maine yahi sab baatein aapko is video mein batayi hai, Mujhe umeed hai ki isko dekhne ke baad aap acche se samajh jayenge Samsung galaxy j5 2016 ke baare mein, j5 2016 ki specifications ke baare mein, galaxy j5 2016 ki performance ke baare mein, aur kya appko samsung galaxy j5 2016 lena chahiye ya nahi us baare mein, waise toh galaxy j5 2016 ek theek phone hai, but bahut si kamiya hai jo samsung ne rakhi hai aur aise mein yeh phone perfect nahi ban pata. Samsung Galaxy j5 2016 aapko Flipkart se 13,990 mein milega, aur mera is phone ki unboxing, ya koi bhi review karne ka koi plan nahi hai. J7 2016 Video: 🤍 Links to Buy: J7 2016 15990 - 🤍 J5 2016 13990 - 🤍 Image Courtesy: 🤍iGyaan.in Full Specifications of Samsung Galaxy J7 2016: BODY: Dimensions 145.8 x 72.3 x 8.1 mm (5.74 x 2.85 x 0.32 in) WEIGHT: 159 g (5.61 oz) SIM: Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by) DISPLAY: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors 5.2 inches (~70.7% screen-to-body ratio) 720 x 1280 pixels (~282 ppi pixel density) PLATFORM: Android OS Marshmallow CPU : Quad-core 1.2 GHz Snapdragon 410 MEMORY: 2GB RAM 16GB Internal + Memory Card. CAMERA: Primary 13 MP, f/1.9, 28mm, autofocus, LED flash Video 1080p🤍30fps Front 5 MP, f/1.9, LED flash WLAN:Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth: v4.1, A2DP GPS : Yes, with A-GPS, GLONASS/ BDS (region dependent) NFC : Yes Radio: FM radio, RDS, recording USB : microUSB v2.0 Sensors: Accelerometer, proximity BATTERY: Removable Li-Ion 3100 mAh battery Share, Support, Subscribe!!! Subscribe: 🤍 Youtube: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Google Plus: 🤍 About : Technical Guruji is a YouTube Channel, where you will find technological videos in Hindi, New Video is Posted Everyday :)

Samsung Galaxy J5 2017 Review - Budget Beauty

41180
385
103
00:09:48
05.08.2017

My review of the excellent budget Galaxy J5 2017 - took my time to get to know the phone for a few weeks and it's proven to be a worthy companion, this video is the summary of my experience - hope you enjoy! Shot on location at Bryncethin Common, Bridgend, South Wales See the Galaxy J5 2017 full specs here; 🤍 Please be sure to press the Like button if you enjoyed, subscribe to my channel for more great content coming soon and also ensure you follow me on social media to be notified of new videos! (links at the foot of the description) Music used with kind permission by the excellent Brock Berrigan; Intro track - Just Mid video track - Point Pleasant Photo's/end track - The Look See more and support Brock in these places; 🤍 🤍 🤍 Follow me; Twitter - 🤍 Instagram - 🤍 Google + - 🤍

Análise: Galaxy J5 | Review do Tudocelular.com

326491
4609
761
00:14:54
15.10.2015

Confira o review completo, aqui: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 YouTube: 🤍

Samsung Galaxy J5 im Test | deutsch 📹 techloupe

367536
2268
844
00:12:22
14.12.2015

Das ist mein Testbericht zum Samsung Galaxy J5, einem Mittelklasse-Smartphone mit 13MP Kamera! ►Wichtiges◄ Abonniere mich kostenlos auf YouTube: 🤍 Samsung Galaxy J5 anschauen*: h🤍 Hier mein Unboxing des Samsung Galaxy J5 : 🤍 ­ ►Facebook◄ 🤍 ►TWITTER◄ 🤍 ►INSTAGRAM◄ 🤍 *Affiliate-Link

Review Bahasa Indonesia - 5 Alasan Membeli Samsung Galaxy J5

293144
2449
550
00:03:56
03.10.2015

Ini adalah review Samsung Galaxy J5 yang dibuat dalam format yang lebih santai dan singkat. Follow Twitter untuk ngobrol : 🤍 Link untuk membeli J5 : 🤍

Samsung Galaxy J5 (2017) Review

968760
3598
505
00:07:15
20.07.2017

The Samsung Galaxy J5 (2017) is the successor to one of the more popular cheap phones out there: the J5 (2016). And while it retains the form factor and some key specs — an equally-sized 5.2-inch HD display and just 16 GB of on board storage — it gets rid of the plastic build in favor of a sturdier, metal design and it adds essential features like a fingerprint scanner. Read our detailed J5 (2017) review here: 🤍 PhoneArena.com is your ultimate source of mobile tech news, reviews, and info. The PhoneArena YouTube channel delivers a vast range of smartphone, tablet, and accessory video reviews, in addition to regular hands-on, unboxing, and other uploads. Visit PhoneArena.com: 🤍 Check out the YouTube channel: 🤍

Samsung Galaxy J5 Prime - Full Review! (4K)

502880
2479
327
00:10:14
31.10.2016

Samsung Galaxy J5 Prime Full Review! ►► Subscribe Now for Daily Tech Videos - 🤍 ►►Join me on social media! ★TWITTER: 🤍 ★INSTAGRAM: 🤍 ★FACEBOOK: 🤍 ★GOOGLE+: 🤍

Samsung Galaxy J5 2016 Review - Here we go Again!

489760
2483
366
00:07:54
18.07.2016

My Full Review of Samsung's new Galaxy J5 2016 after spending over a week with it. Where to Buy the Galaxy J5 2016? Flipkart - 🤍 Follow me on... Twitter: 🤍C4ETech (🤍 Facebook: 🤍 Google+: 🤍 Instagram: 🤍./C4ETech Website: 🤍 Music Credits Intro - Gemini Fire Inside (Elliot Berger Remix) 🤍 🤍 🤍 🤍 BGM - LAKEY INSPIRED - Cloud Level 🤍

Unboxing Samsung Galaxy J5 Prime Indonesia - Mewahnya Kerasa

843965
6079
1643
00:13:35
25.11.2016

Instagram GadgetIn: 🤍 Twitter GadgetIn: 🤍 Facebook GadgetIn: 🤍 Lagi bosen? Mampir aja ke channel eksperimen saya: 🤍 Gear yang dipake buat bikin video di channel ini: Kamera: 🤍 Lensa: 🤍 Mic 1: 🤍 Mic 2: 🤍 Email untuk kerjasama: davidbrendi🤍outlook.com Merch store GadgetIn: 🤍 Piano & Sax by Joakim Karud 🤍 Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0 🤍 Music provided by Audio Library 🤍

Samsung Galaxy J5 2017, review en español

530
15
2
00:05:42
15.07.2018

Suscríbete a The Groyne: 🤍 Compra el Samsung Galaxy J5 2017 al mejor precio: 🤍 El Samsung Galaxy J5 2017 es uno de los teléfonos de gama baja más importantes de la primera mitad del año 2018 por dos premisas bastante claras, una que es Samsung y la otra que cuenta con un gran diseño. Además de eso, hay detalles interesantes, tales como calidad de la pantalla, cámara y otros elementos que están realmente bien por su precio. Samsung ha decidido dar un paso al frente en la gama más económica, y al fin sus terminales más baratos viven más allá de su marca "Galaxy", y tienen hueco por sus especificaciones y calidad. Nuestras redes sociales Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Pinterest: 🤍 G+: 🤍 Tumblr: 🤍 Flickr: 🤍 🤍

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Samsung Galaxy J5 Review Merrell рисунки Юльки говядина технология донт старв прохождение lc waikiki турция санжар калматай акыркы кабарлар когда имеют право звонить коллекторы попали в сказку marija vukovic 鷹嘴豆功效與禁忌 airpodspro я читер в cs:go евгений севастьянов blender help Replacing missing values or generic values Far Cry 6 Final Boss Epic Games Түрме